Cercetare ştiinţifică şi dezvoltare tehnologică în domeniul protecţiei plantelor

Sesiune instruire

Institutul de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecția Plantelor (ICDPP) București este organizația din România implicată în derularea Proiectului Regional RER/5/020 „Controlling Fruit Flies in the Balkans and the Eastern Mediterranean”, proiect implementat în parteneriat cu Agenția Internațională pentru Energie Atomică - Viena (AIEA), precum și cu mai multe state europene, in ciclul de cooperare tehnică 2014-2015.

Ca etapă în cadrul proiectului amintit, ICDPP are plăcerea de a organiza o sesiune de instruire „Regional Course on Quarantine and Pest Risk Analysis Applied to Fruit Flies in the Balkans and the Eastern Mediterranean”, care se va desfășura în perioada 7-11 septembrie 2015, la București, Hotelul IBIS - Palatul Parlamentului, Sala M Eminescu.

Evenimentul beneficiază de suportul Agenției Nucleare și pentru Deșeuri Radioactive Romania, punctul național de legătură cu AIEA.

Sesiunea de instruire se adresează specialiștilor români și a celor proveniți din statele implicate în derularea proiectului regional mai sus amintit.

Prezentările vor fi susținute de specialiști din cadrul AIEA, având o vastă experiență internațională în tematica evenimentului.

 

Noutăți

Manifestări Științifice

Evaluări

Contact

Adresa Bd. Ion Ionescu de la Brad nr. 8, CP 013813, OP 18, Bucureşti - ROMÂNIA
Telefon 004-021-2693231 (32, 34) 
Fax 004-021-2693239 
E-mail secretariat_stiintific@icdpp.ro

Cum ajungi la ICDPP - Localizare pe hartă